Aan het zoeken naar Uitvaart Zorgcentrum Leiden uit 's-Gravenhage of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak vervolgens de keuze of je op een van deze offertes in wil gaan.

Gegevens over dit bedrijf

Op 11-04-1968 is Uitvaart Zorgcentrum Leiden opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit 's-Gravenhage. Binnen onze website vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Uitvaart Zorgcentrum Leiden vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland geregistreerd bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het KVK-nummer 27160245.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet lastig om via onze site een goede vergelijking te maken. Allereerst vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Verschillende opties

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de ideale plek om reviews en ervaringen van Uitvaart Zorgcentrum Leiden en soortgelijke uitvaartverzorgers te bekijken.