Ben jij op zoek naar Uitvaartverzorging De Witte Lelie uit Rotterdam of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je tarieven meteen met elkaar vergelijken.

Offerte.nl is de perfecte website om reviews en ervaringen van Uitvaartverzorging De Witte Lelie en vergelijkbare uitvaartverzorgers in te zien.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet lastig om via deze pagina een goede vergelijking te maken. Om te beginnen vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Gegevens over dit bedrijf

Op 23-07-2001 is Uitvaartverzorging De Witte Lelie opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Rotterdam. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier op Offerte.nl. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Uitvaartverzorging De Witte Lelie vind je hier. Dit bedrijf is officieel in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen het register vind je deze onder het KVK-nummer 27185979.

De keuzes

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het regelen en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;