Ben jij op zoek naar Uitvaartverzorging De Vries B.V. uit Landsmeer of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Begin je aanvraag en begin direct met vergelijken. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van de offertes in wil gaan.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet moeilijk om via onze site een goede vergelijking te maken. Om te beginnen geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

De keuzes

Een uitvaartverzorger helpt bij het regelen en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Uitvaartverzorging De Vries B.V. en andere ondernemingen? Op onze website zit je goed.

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartonderneming Uitvaartverzorging De Vries B.V. bestaat al sinds 13-08-2001. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Uitvaartverzorging De Vries B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in NL geregistreerd bij de KVK. In het handelsregister vind je deze onder het nummer 58906142.