Aan het zoeken naar Uitvaartverzorging De Jonge uit Enkhuizen of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak hierna de keuze of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Offerte.nl is de ideale plek om reviews en ervaringen van Uitvaartverzorging De Jonge en soortgelijke bedrijven te bekijken.

Hoe kan ik vergelijken?

Het aanvragen van prijsopgaven is erg gemakkelijk middels onze tool. Of het een crematie of begrafenis betreft is de eerste stap. Hierna vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Extra informatie

Op 01-01-1969 is Uitvaartverzorging De Jonge ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Enkhuizen. Binnen onze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Uitvaartverzorging De Jonge vind je hier. Dit bedrijf is officieel in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In de database vind je deze onder het nummer 69520364.

De keuzes

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;