Aan het zoeken naar Uitvaartvereniging "Zuid-Oost Drenthe" uit Coevorden of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak hierna de beslissing of je op een van de offertes in wil gaan.

De mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe vraag ik offertes aan?

Het aanvragen van kostenplaatjes is heel simpel door gebruik van van onze tool. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Gegevens over dit bedrijf

Op 29-10-1919 is Uitvaartvereniging "Zuid-Oost Drenthe" opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Coevorden. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Uitvaartvereniging "Zuid-Oost Drenthe" vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in ons land ingeschreven bij de KVK. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 04006933.

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Uitvaartvereniging "Zuid-Oost Drenthe" en andere ondernemingen? Op Offerte.nl zit je goed.