Aan het zoeken naar Uitvaartvereniging Uithuizermeeden en omstreken uit Uithuizermeeden of een andere uitvaart onderneming? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Maak hierna de beslissing of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Gegevens over dit bedrijf

Op 30-11-1923 is Uitvaartvereniging Uithuizermeeden en omstreken ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Uithuizermeeden. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Uitvaartvereniging Uithuizermeeden en omstreken vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland geregistreerd bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het nummer 02023429.

Hoe werkt het?

Het is niet lastig om via offerte.nl een goede vergelijking te maken. Allereerst vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Verschillende opties

Een uitvaartverzorger helpt met het organiseren en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de perfecte plek om reviews en ervaringen van Uitvaartvereniging Uithuizermeeden en omstreken en vergelijkbare ondernemers te bekijken.