Aan het zoeken naar Uitvaartvereniging Spijk uit Farmsum of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je tarieven meteen met elkaar vergelijken.

De keuzes

Een uitvaartverzorger helpt bij het organiseren en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet ingewikkeld om via deze pagina een juiste vergelijking te maken. Ten eerste geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

Gegevens over dit bedrijf

Op 28-01-1932 is Uitvaartvereniging Spijk opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Farmsum. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Uitvaartvereniging Spijk vind je hier. Dit bedrijf is officieel in ons land geregistreerd bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het nummer 02327694.

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Uitvaartvereniging Spijk en andere bedrijven? Op onze website ben je op de juiste plek.