Aan het zoeken naar Uitvaartvereniging Memento Mori uit Heerde of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Maak hierna de keuze of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Meer weten over dit bedrijf

Uitvaartonderneming Uitvaartvereniging Memento Mori bestaat al sinds 15-03-1932. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier op Offerte.nl. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Uitvaartvereniging Memento Mori vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen de database vind je deze onder het KVK-nummer 40101997.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van prijsopgaven is heel gemakkelijk door gebruik van van ons formulier. Ten eerste geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt bij het regelen en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Op zoek naar reviews en ervaringen van Uitvaartvereniging Memento Mori of andere ondernemingen? Op onze website ben je aan het juiste adres.