Aan het zoeken naar Uitvaartvereniging De Laatste Eer uit Wapenveld of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de keuze of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Verschillende mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe vraag ik offertes aan?

Het aanvragen van kostenplaatjes is heel simpel door gebruik van van ons formulier. Of het een begrafenis of crematie betreft is de eerste stap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartonderneming Uitvaartvereniging De Laatste Eer voert zijn diensten al uit sinds 23-02-1925. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Uitvaartvereniging De Laatste Eer vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in ons land geregistreerd bij de KVK. Binnen het register vind je deze onder het KVK-nummer 08821968.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Uitvaartvereniging De Laatste Eer en andere bedrijven? Op Offerte.nl ben je op de goede plek.