Aan het zoeken naar Uitvaartonderneming Lieke Bosveld uit Zierikzee of een andere uitvaartverzorger? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Gegevens over dit bedrijf

Op 01-07-1997 is Uitvaartonderneming Lieke Bosveld opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Zierikzee. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier op Offerte.nl. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Uitvaartonderneming Lieke Bosveld vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland ingeschreven bij de KVK. In het register vind je deze onder het nummer 22040903.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van prijsopgaven is erg simpel middels onze tool. Ten eerste vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Meerdere mogelijkheden

Een uitvaartverzorger ondersteunt bij het organiseren en het maken van beslissingen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Uitvaartonderneming Lieke Bosveld en andere bedrijven? Op onze website ben je op de goede plek.