Aan het zoeken naar Uitvaartonderneming 'Afscheidshuis de Vlindertuin' uit Julianadorp of een andere uitvaartverzorger? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak vervolgens de beslissing of je op een van deze offertes in wil gaan.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Uitvaartonderneming 'Afscheidshuis de Vlindertuin' en andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je op de goede plek.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet moeilijk om via onze site een juiste vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Gegevens over dit bedrijf

Op 01-07-2011 is Uitvaartonderneming 'Afscheidshuis de Vlindertuin' opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Julianadorp. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier op Offerte.nl. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Uitvaartonderneming 'Afscheidshuis de Vlindertuin' vind je hier. Dit bedrijf is officieel in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen het register vind je deze onder het KVK-nummer 69315167.

Verschillende mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;