Ben jij op zoek naar Uitvaartcentrum Ubachs uit Geleen of een andere uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je kosten meteen met elkaar vergelijken.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet ingewikkeld om via offerte.nl een juiste vergelijking te maken. Of het een begrafenis of crematie betreft is de eerste stap. Hierna selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

Verscheidene opties

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het organiseren en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Op zoek naar reviews en ervaringen van Uitvaartcentrum Ubachs en andere bedrijven? Op deze pagina ben je op de juiste plek.

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartonderneming Uitvaartcentrum Ubachs bestaat al sinds 01-01-2015. Binnen onze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Uitvaartcentrum Ubachs vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het register vind je deze onder het KVK-nummer 62925601.