Ben jij op zoek naar Uitvaartcentrum Oost-Groningen B.V. uit Winschoten of een andere uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de keuze of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Offerte.nl is de perfecte website om reviews en ervaringen van Uitvaartcentrum Oost-Groningen B.V. en vergelijkbare uitvaartverzorgers te bekijken.

Hoe werkt het?

Het is niet moeilijk om via deze pagina een goede vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de eerste stap. Hierna selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Meer weten over dit bedrijf

Op 16-02-1984 is Uitvaartcentrum Oost-Groningen B.V. ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Winschoten. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier op Offerte.nl. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Uitvaartcentrum Oost-Groningen B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen de database vind je deze onder het nummer 02324395.

De keuzes

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;