Aan het zoeken naar De Jongh Uitvaartverzorging B.V. uit Zuid-Scharwoude of een andere uitvaart onderneming? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Extra informatie

Op 01-11-1996 is De Jongh Uitvaartverzorging B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Zuid-Scharwoude. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf De Jongh Uitvaartverzorging B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in ons land ingeschreven bij de KVK. In de database vind je deze onder het nummer 37076888.

Hoe kan ik vergelijken?

Het aanvragen van offertes is heel simpel met behulp van onze tool. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Meerdere mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van De Jongh Uitvaartverzorging B.V. en andere bedrijven? Op onze website zit je goed.