Aan het zoeken naar Uitvaart Fryslân uit Nes of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak vervolgens de beslissing of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Extra informatie

Op 04-04-2013 is Uitvaart Fryslân opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Nes. Binnen onze website vind je alle informatie die je zoekt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf Uitvaart Fryslân vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in ons land geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In het register vind je deze onder het KVK-nummer 57633967.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van prijsopgaven is erg simpel met behulp van ons formulier. Of het een begrafenis of crematie betreft is de eerste stap. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Verscheidene opties

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de juiste website om reviews en ervaringen van Uitvaart Fryslân en soortgelijke ondernemingen te bekijken.