Aan het zoeken naar Uitvaart Frits Spierings uit Helmond of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je tarieven direct met elkaar vergelijken.

Offerte.nl is de perfecte plek om reviews en ervaringen van Uitvaart Frits Spierings en soortgelijke uitvaartverzorgers in te zien.

Hoe werkt het?

Het opvragen van offertes is erg simpel door gebruik van van onze tool. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Gegevens over dit bedrijf

Op 31-01-1932 is Uitvaart Frits Spierings opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Helmond. Binnen onze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Uitvaart Frits Spierings vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in Nederland geregistreerd bij de KVK. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 17050850.

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger ondersteunt bij het organiseren en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;