Ben jij op zoek naar Theo Klaassen Uitvaartzorg en Dienstverlening uit Heteren of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende offertes. Zo kan je tarieven direct met elkaar vergelijken.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet moeilijk om via onze site een juiste vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Verscheidene opties

Een uitvaartverzorger ondersteunt bij het organiseren en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de ideale website om reviews en ervaringen van Theo Klaassen Uitvaartzorg en Dienstverlening en soortgelijke bedrijven in te zien.

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartverzorger Theo Klaassen Uitvaartzorg en Dienstverlening is al actief sinds 01-09-2014. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Theo Klaassen Uitvaartzorg en Dienstverlening vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in ons land geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het nummer 61331791.