Aan het zoeken naar Terra Nova Uitvaartverzorging uit De Bilt of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Hierdoor kan je tarieven meteen met elkaar vergelijken.

Meer weten over deze uitvaartverzorger

Op 30-09-1932 is Terra Nova Uitvaartverzorging opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit De Bilt. Op deze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Terra Nova Uitvaartverzorging vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in NL geregistreerd bij de KVK. In het handelsregister vind je deze onder het nummer 30010640.

Hoe kan ik vergelijken?

Het aanvragen van kostenplaatjes is erg simpel middels onze tool. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Hierna selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Meerdere mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de ideale plek om reviews en ervaringen van Terra Nova Uitvaartverzorging en vergelijkbare bedrijven in te zien.