Ben jij op zoek naar Tamar van Delden Uitvaartzorg uit Groningen of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak hierna de beslissing of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartonderneming Tamar van Delden Uitvaartzorg bestaat al sinds 06-03-2012. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier op Offerte.nl. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Tamar van Delden Uitvaartzorg vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in ons land ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 54822793.

Hoe kan ik vergelijken?

Het opvragen van kostenplaatjes is erg simpel met behulp van onze tool. Of het een begrafenis of crematie betreft is de eerste stap. Hierna selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Meerdere opties

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Tamar van Delden Uitvaartzorg en andere ondernemingen? Op onze website zit je goed.