Aan het zoeken naar Sober en Stijl Uitvaartzorg uit Delft of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de keuze of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Gegevens over dit bedrijf

Op 01-10-2018 is Sober en Stijl Uitvaartzorg ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Delft. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Sober en Stijl Uitvaartzorg vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen het register vind je deze onder het nummer 72798831.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet moeilijk om via deze pagina een juiste vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de eerste stap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Verschillende opties

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de beste website om reviews en ervaringen van Sober en Stijl Uitvaartzorg en soortgelijke ondernemers te bekijken.