Aan het zoeken naar Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging B.V. uit Lelystad of een ander uitvaartbedrijf? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de keuze of je op een van de offertes in wil gaan.

Extra informatie

Op 01-07-2011 is Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Lelystad. Op deze website vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging B.V. vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland geregistreerd bij de KVK. In het register vind je deze onder het nummer 68435797.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet lastig om via onze site een juiste vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

Verscheidene opties

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het organiseren en het maken van beslissingen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de juiste website om reviews en ervaringen van Sluijmer & Van Olst Uitvaartverzorging B.V. en soortgelijke ondernemingen te bekijken.