Aan het zoeken naar Sia Odinga Uitvaartbegeleiding uit Ureterp of een ander uitvaartbedrijf? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de keuze of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Sia Odinga Uitvaartbegeleiding of andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je op de juiste plek.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet moeilijk om via onze site een goede vergelijking te maken. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Meer weten over dit bedrijf

Op 01-01-2004 is Sia Odinga Uitvaartbegeleiding opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Ureterp. Binnen onze website vind je alle informatie die je zoekt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Sia Odinga Uitvaartbegeleiding vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in Nederland ingeschreven bij de KVK. In de database vind je deze onder het nummer 01102053.

De mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;