Aan het zoeken naar Servitia Uitvaartverzorging uit Amsterdam of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende offertes. Hierdoor kan je prijzen meteen met elkaar vergelijken.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet lastig om via deze pagina een goede vergelijking te maken. Ten eerste geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Verschillende opties

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het regelen en het maken van beslissingen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de juiste website om reviews en ervaringen van Servitia Uitvaartverzorging en soortgelijke ondernemers te bekijken.

Extra informatie

Uitvaartbedrijf Servitia Uitvaartverzorging is al actief sinds 12-02-2009. Op deze website vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Servitia Uitvaartverzorging vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in NL ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 34326634.