Aan het zoeken naar RK Uitvaartvereniging "in Christo Salus" uit KLAZIENAVEEN of een andere uitvaartverzorger? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de beslissing of je op een van de offertes in wil gaan.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van RK Uitvaartvereniging "in Christo Salus" of andere ondernemingen? Op deze pagina ben je op de goede plek.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet moeilijk om via onze site een juiste vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

Gegevens over dit bedrijf

Op 12-06-1937 is RK Uitvaartvereniging "in Christo Salus" ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit KLAZIENAVEEN. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf RK Uitvaartvereniging "in Christo Salus" vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In de database vind je deze onder het nummer 04028923.

Verschillende opties

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;