Ben jij op zoek naar R.K. Begrafenis- en Crematievereniging St. Barbara uit Wormer of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Op zoek naar reviews en ervaringen van R.K. Begrafenis- en Crematievereniging St. Barbara en andere ondernemingen? Op onze website ben je op de juiste plek.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van offertes is heel gemakkelijk met behulp van onze tool. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Hierna selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Gegevens over dit bedrijf

Op 30-11-1907 is R.K. Begrafenis- en Crematievereniging St. Barbara opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Wormer. Op deze website vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger R.K. Begrafenis- en Crematievereniging St. Barbara vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in NL ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het register vind je deze onder het nummer 35008697.

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt met het organiseren en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;