Aan het zoeken naar R. Kapetijn uit Amsterdam of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Begin je aanvraag en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je kosten meteen naast elkaar zetten.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet moeilijk om via onze site een juiste vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Hierna vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

That's it!

Verscheidene mogelijkheden

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het regelen en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de beste website om reviews en ervaringen van R. Kapetijn en soortgelijke uitvaartverzorgers in te zien.

Gegevens over dit bedrijf

Op 24-08-2011 is R. Kapetijn opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Amsterdam. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier op Offerte.nl. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger R. Kapetijn vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In de database vind je deze onder het nummer 53394658.