Ben jij op zoek naar Peter Henssen Uitvaartzorg uit Amersfoort of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de keuze of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Peter Henssen Uitvaartzorg en andere bedrijven? Op deze pagina ben je op de goede plek.

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet moeilijk om via onze site een goede vergelijking te maken. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

Meer weten over deze onderneming

Op 01-12-1997 is Peter Henssen Uitvaartzorg opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Amersfoort. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent vind je hier op Offerte.nl. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Peter Henssen Uitvaartzorg vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland ingeschreven bij de KVK. Binnen het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 31049964.

Meerdere opties

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;