Ben jij op zoek naar Orchis Uitvaartzorg uit Sliedrecht of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de keuze of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Hoe werkt het?

Het opvragen van kostenplaatjes is erg gemakkelijk met behulp van ons formulier. Om te beginnen geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Hierna selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

De keuzes

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Op zoek naar reviews en ervaringen van Orchis Uitvaartzorg of andere ondernemingen? Op deze pagina ben je aan het juiste adres.

Meer weten over deze onderneming

Uitvaartverzorger Orchis Uitvaartzorg voert zijn diensten al uit sinds 01-11-2013. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Orchis Uitvaartzorg vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in ons land ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen de database vind je deze onder het KVK-nummer 59179430.