Ben jij op zoek naar Onderlinge Uitvaartvereniging "De Laatste Eer" Assen UA uit Assen of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de keuze of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt met het regelen en het maken van keuzes. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet moeilijk om via deze pagina een juiste vergelijking te maken. Om te beginnen geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartonderneming Onderlinge Uitvaartvereniging "De Laatste Eer" Assen UA is al actief sinds 20-05-1931. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier op Offerte.nl. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Onderlinge Uitvaartvereniging "De Laatste Eer" Assen UA vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 04015151.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Onderlinge Uitvaartvereniging "De Laatste Eer" Assen UA of andere ondernemingen? Op deze pagina ben je aan het juiste adres.