Aan het zoeken naar Onderlinge Begrafenis- en Crematievereniging Emmen UA uit Coevorden of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Hoe werkt het?

Het opvragen van kostenplaatjes is heel simpel door gebruik van van ons formulier. Ten eerste vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt bij het organiseren en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de juiste plek om reviews en ervaringen van Onderlinge Begrafenis- en Crematievereniging Emmen UA en soortgelijke ondernemers te bekijken.

Gegevens over dit bedrijf

Op 24-06-1994 is Onderlinge Begrafenis- en Crematievereniging Emmen UA ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Coevorden. Op deze pagina vind je alle informatie die je zoekt. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Onderlinge Begrafenis- en Crematievereniging Emmen UA vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in Nederland ingeschreven bij de KVK. Binnen het handelsregister vind je deze onder het nummer 04046460.