Aan het zoeken naar Omen Uitvaartzorg B.V. uit Wassenaar of een andere uitvaartverzorger? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je kosten direct naast elkaar zetten.

Gegevens over dit bedrijf

Op 01-03-1992 is Omen Uitvaartzorg B.V. ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Wassenaar. Op deze pagina vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Omen Uitvaartzorg B.V. vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen de database vind je deze onder het nummer 24266723.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van prijsopgaven is erg gemakkelijk middels onze tool. Allereerst geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Verscheidene opties

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de juiste website om reviews en ervaringen van Omen Uitvaartzorg B.V. en soortgelijke ondernemingen in te zien.