Aan het zoeken naar Niels Fieggen t.h.o.d.n. Monuta Uitvaartverzorging uit Oostvoorne of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak vervolgens de beslissing of je op een van deze offertes in wil gaan.

Meerdere mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet moeilijk om via onze site een goede vergelijking te maken. Ten eerste geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartbedrijf Niels Fieggen t.h.o.d.n. Monuta Uitvaartverzorging is al actief sinds 17-02-2014. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Niels Fieggen t.h.o.d.n. Monuta Uitvaartverzorging vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in ons land ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen het register vind je deze onder het KVK-nummer 60006307.

Onze website is de ideale website om reviews en ervaringen van Niels Fieggen t.h.o.d.n. Monuta Uitvaartverzorging en vergelijkbare ondernemers te bekijken.