Aan het zoeken naar Mortuarium "Leyenburg" uit 's-Gravenhage of een ander uitvaartbedrijf? Begin je aanvraag en begin direct met vergelijken. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Maak hierna de beslissing of je op een van deze offertes in wil gaan.

Meer weten over dit bedrijf

Uitvaartbedrijf Mortuarium "Leyenburg" bestaat al sinds 01-03-1995. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Mortuarium "Leyenburg" vind je hier. Dit bedrijf is officieel in NL geregistreerd bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het nummer 70311544.

Hoe kan ik vergelijken?

Het aanvragen van kostenplaatjes is heel simpel met behulp van ons formulier. Of het een crematie of begrafenis betreft is de eerste stap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

Meerdere opties

Een uitvaartverzorger helpt bij het regelen en het maken van beslissingen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de beste plek om reviews en ervaringen van Mortuarium "Leyenburg" en vergelijkbare ondernemingen in te zien.