Aan het zoeken naar Monuta Voorzieningsfonds B.V. uit Apeldoorn of een andere uitvaart onderneming? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende offertes. Zo kan je kosten direct met elkaar vergelijken.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van kostenplaatjes is erg simpel door gebruik van van ons formulier. Allereerst vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

That's it!

Meerdere mogelijkheden

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Op zoek naar reviews en ervaringen van Monuta Voorzieningsfonds B.V. en andere bedrijven? Op deze pagina ben je op de goede plek.

Meer weten over deze onderneming

Op 18-04-1916 is Monuta Voorzieningsfonds B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Apeldoorn. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Monuta Voorzieningsfonds B.V. vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In de database vind je deze onder het nummer 08073749.