Aan het zoeken naar Monuta Visser Uitvaartzorg en -verzekeringen uit Emmeloord of een andere uitvaartverzorger? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je tarieven meteen met elkaar vergelijken.

Onze website is de perfecte plek om reviews en ervaringen van Monuta Visser Uitvaartzorg en -verzekeringen en soortgelijke uitvaartverzorgers te bekijken.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van prijsopgaven is erg simpel middels ons formulier. Ten eerste geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

Extra informatie

Uitvaartonderneming Monuta Visser Uitvaartzorg en -verzekeringen bestaat al sinds 01-08-2006. Op deze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Monuta Visser Uitvaartzorg en -verzekeringen vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 39095244.

Verschillende opties

Een uitvaartverzorger helpt met het organiseren en het maken van beslissingen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;