Aan het zoeken naar Monuta Van der Spek B.V. uit Capelle aan den IJssel of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Maak hierna de keuze of je op een van de offertes in wil gaan.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van prijsopgaven is heel simpel middels ons formulier. Of het een begrafenis of crematie betreft is de eerste stap. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

De keuzes

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Monuta Van der Spek B.V. en andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je op de juiste plek.

Gegevens over dit bedrijf

Uitvaartbedrijf Monuta Van der Spek B.V. is al actief sinds 18-09-2017. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Monuta Van der Spek B.V. vind je hier. Dit bedrijf is officieel in NL ingeschreven bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het nummer 69624291.