Aan het zoeken naar Monuta Tom van Dijk B.V. uit Apeldoorn of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de keuze of je op een van de offertes in wil gaan.

Hoe kan ik vergelijken?

Het opvragen van kostenplaatjes is heel simpel met behulp van ons formulier. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

De keuzes

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Onze website is de perfecte plek om reviews en ervaringen van Monuta Tom van Dijk B.V. en vergelijkbare ondernemingen in te zien.

Extra informatie

Uitvaartverzorger Monuta Tom van Dijk B.V. is al actief sinds 13-02-2018. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent kom je tegen hier. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartbedrijf Monuta Tom van Dijk B.V. vind je hier. Dit bedrijf is officieel in ons land ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het register vind je deze onder het nummer 70890137.