Aan het zoeken naar Monuta Boon Uitvaartverzorging uit Nieuwleusen of een andere uitvaart onderneming? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Hierdoor kan je prijzen meteen met elkaar vergelijken.

De keuzes

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe kan ik vergelijken?

Het is niet lastig om via onze site een goede vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

That's it!

Gegevens over dit bedrijf

Op 01-08-1981 is Monuta Boon Uitvaartverzorging opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Nieuwleusen. Op deze pagina vind je alle gegevens die je zoekt. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Monuta Boon Uitvaartverzorging vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in ons land geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen het register vind je deze onder het KVK-nummer 05033661.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Monuta Boon Uitvaartverzorging of andere bedrijven? Op onze website ben je op de goede plek.