Ben jij op zoek naar Monuta Amstelland BV uit Amsterdam of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de keuze of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Gegevens over dit bedrijf

Op 26-03-2015 is Monuta Amstelland BV ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Amsterdam. Op deze pagina vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Monuta Amstelland BV vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in Nederland geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. In het handelsregister vind je deze onder het KVK-nummer 62988689.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van offertes is erg gemakkelijk door gebruik van van ons formulier. Om te beginnen geef je aan of het om een begrafenis of crematie gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Meerdere mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Monuta Amstelland BV en andere ondernemingen? Op deze pagina ben je op de goede plek.