Ben jij op zoek naar Mireille Mom Uitvaartverzorging uit Gendt of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende offertes. Zo kan je tarieven direct naast elkaar zetten.

Op zoek naar reviews en ervaringen van Mireille Mom Uitvaartverzorging en andere ondernemingen? Op onze website ben je op de goede plek.

Hoe werkt het?

Het is niet moeilijk om via offerte.nl een juiste vergelijking te maken. Of het een begrafenis of crematie betreft is de beginstap. Hierna vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

That's it!

Meer weten over dit bedrijf

Op 10-06-2011 is Mireille Mom Uitvaartverzorging ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Gendt. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent kom je tegen hier op Offerte.nl. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij hebben alle informatie van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Mireille Mom Uitvaartverzorging vind je hier. Dit bedrijf is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het nummer 52919064.

Meerdere mogelijkheden

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het regelen en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;