Aan het zoeken naar Mies Schoneveld, Uitvaartbegeleiding uit Katwijk of een andere uitvaartverzorger? Begin je aanvraag en begin direct met vergelijken. Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes. Maak hierna de beslissing of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Gegevens over dit bedrijf

Op 19-01-2004 is Mies Schoneveld, Uitvaartbegeleiding opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Katwijk. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier op Offerte.nl. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf Mies Schoneveld, Uitvaartbegeleiding vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen de database vind je deze onder het KVK-nummer 28100023.

Hoe werkt het?

Het is niet moeilijk om via onze site een goede vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

That's it!

De mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Mies Schoneveld, Uitvaartbegeleiding of andere bedrijven? Op onze website zit je goed.