Aan het zoeken naar Meride B.V. uit Naarden of een vergelijkbare uitvaartonderneming? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je ontvangt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak vervolgens de beslissing of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Gegevens over dit bedrijf

Op 22-10-2013 is Meride B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Naarden. Binnen onze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartonderneming Meride B.V. vind je hier. Dit bedrijf is officieel in Nederland ingeschreven bij de KVK. Binnen het register vind je deze onder het nummer 59053569.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van offertes is erg gemakkelijk met behulp van ons formulier. Om te beginnen geef je aan of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

Meerdere opties

Een uitvaartverzorger ondersteunt bij het organiseren en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Meride B.V. of andere ondernemingen? Op onze website ben je op de goede plek.