Aan het zoeken naar Mereboer Uitvaartzorg B.V. uit Hippolytushoef of een ander uitvaartbedrijf? Begin je aanvraag en vergelijk direct. Je verkrijgt gratis en vrijblijvende kostenplaatjes. Zo kan je kosten direct met elkaar vergelijken.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet lastig om via offerte.nl een juiste vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

De keuzes

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de juiste website om reviews en ervaringen van Mereboer Uitvaartzorg B.V. en soortgelijke uitvaartverzorgers in te zien.

Gegevens over dit bedrijf

Op 30-11-1927 is Mereboer Uitvaartzorg B.V. opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Hippolytushoef. Alle gegevens waarnaar je zocht vind je hier op Offerte.nl. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Mereboer Uitvaartzorg B.V. vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in NL ingeschreven bij de KVK. In het register vind je deze onder het KVK-nummer 52916677.