Ben jij op zoek naar Marlice van Dijk Uitvaartbegeleiding uit Utrecht of een andere uitvaart onderneming? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Marlice van Dijk Uitvaartbegeleiding en andere ondernemingen? Op Offerte.nl ben je op de goede plek.

Hoe werkt het?

Het is niet moeilijk om via onze site een goede vergelijking te maken. Om te beginnen vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

Meer weten over deze onderneming

Op 10-02-2012 is Marlice van Dijk Uitvaartbegeleiding opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Utrecht. Alle gegevens waarnaar je zocht kom je tegen hier op Offerte.nl. Wil je het e-mailadres weten? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartonderneming Marlice van Dijk Uitvaartbegeleiding vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in NL ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Binnen het handelsregister vind je deze onder het nummer 54645972.

Verschillende mogelijkheden

Een uitvaartverzorger helpt met het organiseren en het maken van beslissingen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;