Aan het zoeken naar Marise den Oudsten uit Leeuwarden of een andere uitvaart onderneming? Vul je wensen in en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak hierna de keuze of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Extra informatie

Op 07-01-2015 is Marise den Oudsten opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Leeuwarden. Binnen onze website vind je alle informatie die je zoekt. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Marise den Oudsten vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in ons land ingeschreven bij de KVK. Binnen de database vind je deze onder het nummer 62317296.

Hoe kan ik vergelijken?

Het opvragen van kostenplaatjes is heel simpel middels onze tool. Ten eerste vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

Verscheidene opties

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Op zoek naar reviews en ervaringen van Marise den Oudsten of andere bedrijven? Op deze pagina ben je aan het juiste adres.