Ben jij op zoek naar Marieke Koppelaar Uitvaartzorg uit Rotterdam of een ander uitvaartbedrijf? Geef je wensen aan en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak vervolgens de keuze of je op een van deze offertes in wil gaan.

Extra informatie

Op 01-07-2017 is Marieke Koppelaar Uitvaartzorg opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Rotterdam. Op deze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Wil je erachter komen wat het e-mailadres is? Of heb je juist het telefonische nummer nodig? Wij beschikken over alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Marieke Koppelaar Uitvaartzorg vind je hier. Dit bedrijf is officieel in ons land ingeschreven bij de KVK. Binnen het register vind je deze onder het nummer 69124671.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van offertes is erg gemakkelijk met behulp van ons formulier. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Nu kan je vergelijken

De keuzes

Het doel van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de juiste plek om reviews en ervaringen van Marieke Koppelaar Uitvaartzorg en soortgelijke ondernemingen te bekijken.