Ben jij op zoek naar Maretta van Winkel Persoonlijke Uitvaartverzorging uit Houten of een vergelijkbare uitvaartverzorger? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de keuze of je op een van de offertes in wil gaan.

Offerte.nl is de beste website om reviews en ervaringen van Maretta van Winkel Persoonlijke Uitvaartverzorging en vergelijkbare uitvaartverzorgers te bekijken.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het opvragen van prijsopgaven is erg gemakkelijk met behulp van onze tool. Of het een begrafenis of crematie betreft is de eerste stap. Vervolgens vink je aan je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de keuze voor een kist
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Zo simpel is het!

Meer weten over dit bedrijf

Op 20-11-1997 is Maretta van Winkel Persoonlijke Uitvaartverzorging ontstaan. Een ervaren uitvaartverzorger uit Houten. Op deze pagina vind je alle informatie die je zoekt. Wil je via e-mail corresponderen? Of zoek je naar het telefoonnummer? Wij hebben alle gegevens over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartverzorger Maretta van Winkel Persoonlijke Uitvaartverzorging vind je hier. Deze uitvaartverzorger is officieel in Nederland ingeschreven bij de KVK. In het handelsregister vind je deze onder het nummer 30145447.

Verschillende mogelijkheden

Het idee van een uitvaartverzorger is werk uit handen nemen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;