Aan het zoeken naar Manuela Konings Uitvaartbegeleiding uit Malden of een andere uitvaart onderneming? Geef je wensen aan en begin direct met vergelijken. Je verkrijgt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak vervolgens de keuze of je op een van deze kostenplaatjes in wil gaan.

De keuzes

Het doel van een uitvaartverzorger is te ontzorgen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Hoe kan ik vergelijken?

Het opvragen van prijsopgaven is heel gemakkelijk door gebruik van van ons formulier. Allereerst vul je in of het om een begrafenis of crematie gaat. Hierna selecteer je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het aantal mensen dat er komen
  • de soort kist (basis of luxe)
  • de locatie van overlijden
  • rouwadvertentie plaatsen of niet?

Nu kan je vergelijken

Meer weten over dit bedrijf

Uitvaartverzorger Manuela Konings Uitvaartbegeleiding voert zijn diensten al uit sinds 08-02-2012. Op deze pagina vind je alle informatie die je zoekt. Wil je via e-mail corresponderen? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Manuela Konings Uitvaartbegeleiding vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in NL geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Binnen het register vind je deze onder het nummer 54622212.

Nieuwsgierig naar reviews en ervaringen van Manuela Konings Uitvaartbegeleiding of andere bedrijven? Op Offerte.nl ben je op de juiste plek.