Aan het zoeken naar Lotus Uitvaartverzorging en -begeleiding uit Thesinge of een andere uitvaart onderneming? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende kostenplaatjes. Maak hierna de beslissing of je op een van de kostenplaatjes in wil gaan.

Hoe vraag ik offertes aan?

Het is niet ingewikkeld om via onze site een juiste vergelijking te maken. Of het een crematie of begrafenis betreft is de beginstap. Vervolgens selecteer je of de persoon al is overleden of dat dit nog gaat plaatsvinden. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • hoeveel mensen verwacht je?
  • de soort kist (basis of luxe)
  • waar is de persoon overleden?
  • wel of geen rouwkaarten?

Dat is het enige wat je hoeft te doen

De keuzes

Een uitvaartverzorger ondersteunt met het organiseren en het maken van keuzes. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Benieuwd naar reviews en ervaringen van Lotus Uitvaartverzorging en -begeleiding en andere ondernemingen? Op deze pagina ben je aan het juiste adres.

Gegevens over dit bedrijf

Op 30-03-1998 is Lotus Uitvaartverzorging en -begeleiding opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Thesinge. Op deze pagina vind je alle gegevens die je nodig hebt. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle gegevens van deze uitvaartverzorger. Ook de website van uitvaartverzorger Lotus Uitvaartverzorging en -begeleiding vind je hier. Dit bedrijf is officieel in ons land geregistreerd bij de KVK. In de database vind je deze onder het KVK-nummer 2062704.