Aan het zoeken naar Lilian Boudewijn-Slaats uit Bergen op Zoom of een ander uitvaartbedrijf? Vul je wensen in en vergelijk direct. Je ontvangt kosteloos en vrijblijvende offertes. Maak hierna de keuze of je op een van de offertes in wil gaan.

Hoe kan ik vergelijken?

Het aanvragen van offertes is heel gemakkelijk met behulp van ons formulier. Ten eerste vul je in of het om een crematie of begrafenis gaat. Hierna vink je aan je of de persoon al is heen gegaan of dat dit nog gaat gebeuren. Andere aspecten waar je rekening mee moet houden zijn;

  • het verwachte aantal bezoekers
  • de keuze voor een kist
  • de plaats van overlijden
  • wel of geen rouwkaarten?

That's it!

De mogelijkheden

Een uitvaartverzorger ondersteunt bij het organiseren en het maken van beslissingen. Ook kunnen ze je alles vertellen over een uitvaart. Denk hierbij aan;

Offerte.nl is de beste plek om reviews en ervaringen van Lilian Boudewijn-Slaats en soortgelijke ondernemers te bekijken.

Extra informatie

Op 06-01-2017 is Lilian Boudewijn-Slaats opgericht. Een ervaren uitvaartverzorger uit Bergen op Zoom. Alle gegevens waarnaar je op zoek bent kom je tegen hier. Wil je het e-mailadres weten? Of heb je juist het telefoonnummer nodig? Wij hebben alle informatie over deze uitvaartverzorger. Ook de internet site van uitvaartbedrijf Lilian Boudewijn-Slaats vind je hier. Deze uitvaartverzorger is uiteraard in Nederland ingeschreven bij de KVK. In de database vind je deze onder het KVK-nummer 67747353.